LaTeXing - Professional Typesetting

An extension for Sublime Text which makes your life
easier and more comfortable while creating your documents.

autofill for bibliography doesn't work on ST3

Report a Bug in the Stable Version.

autofill for bibliography doesn't work on ST3

Postby maxheld » Mon Nov 25, 2013 3:43 pm

The autofill feature, with or without manually invoking it (cmd+l, cmd+l) does not seem to work on ST3, but the same setup and .tex seems to work fine on ST2.

Other autofills \ref etc. work fine in ST3.

Bug?
maxheld
 
Posts: 7
Joined: Mon Nov 25, 2013 3:40 pm

Re: autofill for bibliography doesn't work on ST3

Postby Chris » Mon Nov 25, 2013 4:30 pm

Mm that is very unusual, do you get any details in the console?
Chris
Site Admin
 
Posts: 75
Joined: Fri Nov 08, 2013 12:40 pm

Re: autofill for bibliography doesn't work on ST3

Postby maxheld » Thu Nov 28, 2013 7:57 am

The console doesn't come up (I think that's the white box that shows up below, right?)
The dark grey status bar at the bottom reports "Status: Cannot find any corresponding items" on double command+l.
Again, notably, the autofill works just fine for \refs. Just \cites etc don't work.
I've also placed a copy of the .bib in the working directory, just to be safe (I'm otherwise using a global .bib).

Let me know if I can provide any further detail to reproduce the error.

I love the plugin; just bought a license -- and it would be superb if I could get to the bottom of this.

thanks so much
max
maxheld
 
Posts: 7
Joined: Mon Nov 25, 2013 3:40 pm

Re: autofill for bibliography doesn't work on ST3

Postby Chris » Thu Nov 28, 2013 9:00 am

Mmm that sounds a wee bit strange and I believe in this case there is a problem in your bib file (the algorithm changed a lot recently). Could you please send me a minimum non working example by mail?
Chris
Site Admin
 
Posts: 75
Joined: Fri Nov 08, 2013 12:40 pm


Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron